Friday, November 1, 2013

Botol Muncung 3 Untuk Roti Jala For Sale

STICKY NOTE! 
Untuk entry terbaru sila scroll ke bawah

Assalamualaikum,sesiapa yang berminat nak dapatkan botol muncung 3 untuk roti jala sila email chik mi @ mimiazie72@gmail.com

Cara-cara menggunakan botol muncung 3 dan Cara menjala

100 comments:

  1. akak, brapa satu botol tu.. hari tu saya ada beli 1 kat kedai 100 yen, tp bila buat roti jala macam tak brapa nk jadi... tp yg tu muncungnya bukan runcing macam tu, cuma ada lubang 5 jer...

    ReplyDelete
  2. I somehow got it in Daiso, IOI Mall Puchong, thanks to KakNor. Grabbed 5 pcs! hehehe :)

    Brought you Nasi Lemak with Prawn & Quail Egg Sambal dear ;)

    ReplyDelete
  3. SALAM ZIARAH,BERAPA HARGA AKAK NAK JUAL,KASI TAHU HARGA...

    ReplyDelete
  4. Salam mimie,kak ros punya lain sikit ya. muncung leper berlubang 3.Tengok N3 roti jala akak ya.Tapi dah agak lama beli tu.

    ReplyDelete
  5. salam mimi..nnt check email ye..

    ReplyDelete
  6. td ada haziq tanya kat n3 roti jala k.nor ttg botol mayo 3 mata ni.. k.nor dah bg link blog mimi kat dia..

    love!! 5?? haha ..yr welcome dear hehehe

    ReplyDelete
  7. dah lama akak cari...tp tak jumpa...akak nak.

    ReplyDelete
  8. kjee dah beli dua dari mimi. jadi elok sangat. lama daha teringin nak beli. akhirnya dapat jugak. selama ni buat guna acuan biasa.

    ReplyDelete
  9. assalam mimi, mmg cantik roti jala guna acuan ni kan

    ReplyDelete
  10. caya tak chekiah dah beli 10 btl dr mimi, buatnya belum lagi hehehe...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikumwbh Cmimi....wah2....bagusnya membisneskan tool mudah meroti jala ni....:)

    Rindu kat cmimi....first time Ayu nengok ni...

    ReplyDelete
  12. wah...suka suka suka!! dah lama cari botol ni...check email akak yer ;-) tq

    ReplyDelete
  13. Chikmi,

    temptednya i nak beli botol ni. boleh menjala masa bulan pose nanti :D

    ReplyDelete
  14. cikmi, sy berminat la nk oder botol ni..

    ReplyDelete
  15. bagus2 kak buat bisnes.. moga maju jaya ye..

    ReplyDelete
  16. barapa hagenya...cdg nk ode ni...

    ReplyDelete
  17. Salam mimi...mimi jual apa lagi...ada facebook dak...senang nak communicate...or add me @ zalini bt osman...tq...XOXO...

    ReplyDelete
  18. Salam windu Chikmi cayang.... Kita belum ada tp dah beli yg lubang 5 takda muncong kat kedai yg Chikmi rekmen dulu. Jadilah kot...hehe

    ReplyDelete
  19. Salam.. Kak, ewa nak order... Berapa harganya ni...

    ReplyDelete
  20. wah.. cantik header... rasa nk buat roti jala la pulak.. kt header tu kene letak resepi roti jala tau.. hihihi...cabuttt..

    ReplyDelete
  21. Cikmi,
    Baca entry cikmi yg dulu2 ada mention abt kuali leper chennai yg bli kat little india.....r u refering to little india in Pg Street? Berkenan tengok.

    ReplyDelete
  22. Chik Mimi,
    Selamat Hari Raya for you and your family!

    ReplyDelete
  23. Selamat hari raya chik mimi...waaa akak bisnes acuan mayo lak ye...bagus2!!!

    ReplyDelete
  24. hii salam kenal iya dari vira .. :)
    jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
    wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....
    SALAM BLOGER INDONESIA..:)

    ReplyDelete
  25. hii salam kenal iya dari vira .. :)
    jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
    wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....
    SALAM BLOGER INDONESIA..:)

    ReplyDelete
  26. menariklah pulak tengok 3 mincung tu.... mesti cantik kejadiannya masa menjala tu nanti!

    ReplyDelete
  27. salam chik mi..
    rindunya kat chik mi...dah lama x jengah blog..harap2 chik mi sihat selalu...

    ReplyDelete
  28. salam kenal mimi...liza follow yer.jemput singgah dapur liza..

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum...

    apa khabar chik mimi.. sihat ke? harap2 chik mimi sihat ye.. lama tak dengar berita chik mimi sekarang..

    lama dah nani dok mencari botol 3 mulut ni.. bape chik mimi jual ni? ada stock lagi tak?

    ReplyDelete
  30. salam chik mimi..ada stock lgi ke?

    ReplyDelete
  31. ade stok g tk cik mimi..check mail box yaa

    ReplyDelete
  32. salam kenal dari akak
    dah lama mencari
    dulu guna yg jenis lama ..
    hurmmm :)

    ReplyDelete
  33. Cikmimi akak hendaklah macam mana dan bila boleh dapat.

    ReplyDelete
  34. berapa ni? nak beli boleh
    email saya harga aizalatifi08@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Salam sejahtera ...
    Blog yang menarik ~~~

    ReplyDelete
  36. bpe harga ni .... boleh email saya eiryan81@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. salam...email harga pada saya. zaharahm@mediserve.com.my. tkasih

    ReplyDelete
  38. salam...bole email kat saya brape harga nye?? elaneza@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  39. Asmualaikum berapa harga acuan roti jala u ada juai tako maker tak? Kalau ada bagtau harga,nk order acuan roti jala ngan tako maker

    ReplyDelete
  40. Nak tanya ada jual tako maker lagi ke? If ada nak minta tolong email price boleh?

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  41. salam,,brape rm ni,,nk beli..kuali pan tu wper rm?

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. salam, saya ade send email to you. do check it out. tq :)

    ReplyDelete
  45. salam, sy ada send email, pls check n reply me....terima kasih... :)

    ReplyDelete
  46. Salam dear,

    Teringin nak beli tp apakan daya saya ni sgtlah jauh :)

    Salam kenal :)

    ReplyDelete
  47. chik mi..jauh no awal n3 ni...dah bulan 7..hihi...jgn mare...gurau2 aje...bkn ape..akak x sihat 2-3 arini..ingat mata pon x sihat gak..maklumler dah x brape muda, hik3

    ReplyDelete
  48. Salam, nak tanya ada jual tako maker lagi? If ada tolong email price n how to order.. sitimariam.abuhassan@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Salam kak, tq byk2 kak.barang dh sampai....happy sgt2.

    ReplyDelete
  50. brapa RM. Tlg email
    azeiyta@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  51. i have one bottle too...but have yet to use it..will try soon.

    ReplyDelete
  52. salam kenal dan berziarah disini kak.
    kat sini ada acuan muncung 3 tu yer..aritu kita sibuk nk beli..last2 beli kt kedai 100 yen..malam nie baru jumpa link akk nie..sy follow akk yer.

    ReplyDelete
  53. Salam kenal dan berkunjung di sini...menarik la...beli kat Daiso ke??nice la kejdiannya....sy juga follow akak yea ;))

    ReplyDelete
  54. cikmimi..kita dah punahkan sebotol sebab terpotong pendek sangat..nasib aritu beli 3 botol sekali..insaf sekejap .

    ReplyDelete
  55. Cikmimi, says nak beli... Boleh email saya maklumat selanjutnya? Email saya emelia66@gmail.com. Terima kasih!

    ReplyDelete
  56. Hi Cik Mimi..hehe pah dah follow blog mimi,waaah ni nak kena spend time merayap ni.Pah belum mahir lagi blog2 ni nak kena search satu2 coz instruction seme in turki daaa...i suka blog mimi so nice and teratur jah...mintak share ilmu yg penuh di dada tu boleh ye...

    ReplyDelete
  57. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  58. salam. akak boleh tlg emel detail kt saya? syokzshopping@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Salam... saya ingin membelinya.. tetapi berapa harganya ya ..?.. boleh tolong emelkan saya,.nie emel saya ----> zai_eida@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  60. Salam... saya ingin membelinya.. tetapi berapa harganya ya ..?.. boleh tolong emelkan saya,.nie emel saya ----> zai_eida@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  61. Berapa harga? Boleh email Kat sy. fiza3620@gmail.com

    ReplyDelete
  62. email kt saya juga ya, thanks tonsulaiman@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. berapa harganya? ada jual lagi tak? email saya yer nasuha@moh.gov.my

    ReplyDelete
  64. nak tau jugak berapa harganya. nanti email info kat rohana.athmad@gmail.com yer. tq.

    ReplyDelete
  65. Emel harganya :) zalina2301@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  66. Emel harganya :) zalina2301@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  67. Emel harganya :) zalina2301@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  68. emelkan harga di linabakerys@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  69. salam tolong emailkan saya harganya kepada saya sh.norlaila@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  70. saya memang berminat untuk beli botol ni.. saya dah email balik tu.. plz bagitau cara pembelian..:)

    ReplyDelete
  71. saya berminat, tlg email sabzul@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. Saya dah lama mencari, boleh bg detail mcm mana nak beli botol mayo 3 muncung ni? email pd saya d hazimah77@yahoo.com.my. Tqvm

    ReplyDelete
  73. ada lg x stock botol nie..tlg email harga..n bila leh dpt...suria616@gmail.com

    ReplyDelete
  74. ada lg x stock botol nie..tlg email harga..n bila leh dpt...suria616@gmail.com

    ReplyDelete
  75. ada lg x stock botol nie..tlg email harga..n bila leh dpt...suria616@gmail.com

    ReplyDelete
  76. ada lg x stock botol nie..tlg email harga..n bila leh dpt...suria616@gmail.com

    ReplyDelete
  77. saya pun nk tau satu berapa rm? email saya yer...anaamsyaro@gmail.com
    tq.

    ReplyDelete
  78. saya pun nk order jg. email saya di zamnazuwa@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Sya nak order..Harap Ada stock.. Email Sya zanura3303@yahoo.co.uk..tq

    ReplyDelete
  80. Nk tye..brape harga? bole email x? slss_27@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. nak tanya brape rm.please email ke nurdaz23@yahoo.com

    ReplyDelete


  82. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  83. Cmne nk oder ni?bpe rm?

    ReplyDelete
  84. Ade lg x?tlg email detail kt sy.hasneeta78@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. Email.....aslidaml@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Email.....aslidaml@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Email.....aslidaml@gmail.com

    ReplyDelete
  88. email harga kat saya nadmirza@gmail.com

    ReplyDelete
  89. I love this recipe ! Reminds me of you making soap at home, Mom.
    And it's fun to see photos of your house there and see
    Dad in that comfy chair we sat in when we visited,
    attempting to use the slow internet :)

    I can't wait to hear how the soap turned out in terms
    of using it. Does it smell different since it is made with
    animal fat? Any other differences from vegetable-based soap?

    Love you!

    ReplyDelete
  90. ada stock lagi ker? sila Email pada saya harga iqistina@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. Saya adastok botol ni kalo mnt leh msg sy 013 7208598

    ReplyDelete
  92. Saya adastok botol ni kalo mnt leh msg sy 013 7208598

    ReplyDelete
  93. berapa rm sudah harganya sekarang.. mesej watsapp boleh tak? 0135245005..sebab ramai saudara mara tanya ni..

    ReplyDelete
  94. Ambo dah beli kt kedai mayden Rm2.90 kupang....dah buat molek sungguh jadi nyo...

    ReplyDelete

Reply