Wednesday, May 29, 2013

Mini Tart Tamper For Sale - Sold Out

Bismillah...
Assalamualaikum lamanya tak singgah ke sini , Mini tart tamper ni senang untuk buat tart shell ye ,letak je dalam acuan kemudian tekan je.
  Gamba ehsan cik google:)

 
Ni mini tart tamper kepunyaan daku:)
 PAT PAT SIKU LIPAT SAPA CEPAT DIA DAPAT(Ktek Ai pinjam ayat ye)
Jauh terbangnya dari USA
Ni hasilnya tarraaaaa ,dalam masa 2 jam dah siap +- 75 biji tart shell yang siap dibakar
nak membeli mesin seperti ni tak mampukan 
Hasil ehsan cik google juga:)
So sape yang berminat boleh email ke chik mi @
mimiazie72@gmail.com
Pat pat siku lipat sapa cepat dia dapat ,hanya tinggal 4 ketul je lagi

23 comments:

  1. assalamualaikum.. lamanya tak apdet... baru timbul ye.. :) hehehe.. windu laaaa..
    wahh benda ni mmg memudahkan keje wat shell tart kan.. bape rm ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam nanie windu nanie jugak
      heheheh email akak ye nanie

      Delete
  2. Assalam kak mimi...pekabo?lamanya hilang.Tup2 kuar produk baru.Terbang pi U.S ka amek menda alah ni hehe..
    Bape ni kak?sesaje tanye..ngetart tu tak bape rajin.Saje kot2 bleh tambah koleksi toys

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lina
      hilang ??? hehehehh kita silent silent je akak whatApps ye

      Delete
  3. salam kak berapa harga ....minat jugak ni

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Kak..

    cek e-mail saya yaaaa...

    Thanks

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum kak. Berapa harga ni. Saya minat juga.Tq

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. kak, brp harga? ke dh sold out?

    ReplyDelete
  8. salam chikmi,
    lama tak nmpk :-) menariknya tart temper tu.

    ReplyDelete
  9. Wah! Jauhnya... dari USA.. memang sangat praktikal terutama yang ada bisnes tart!

    ReplyDelete
  10. Assallamualaikum cik Mi..

    Kak, nape lama tak update.. Buka2 blog akak nampak lak gadget ni.. Gatal jer rasa nak beli..hihihiiii... Jauh datangnya tu kak..

    ReplyDelete
  11. Assalam dinda..
    oh ada gadgetnya untuk buat tart tu ya..alkisah..
    akak ni baru tahu..heheh..maklum ler..
    kat rumah tak ada yang minat tart so tak berapa ambil tahu
    ler ..hehe....Mi dah lama tak update kat facebook pun jarang2 nampak dinda online..:(

    ReplyDelete
  12. Salam mimi, Kak Ros pun tak tahu ada benda ni, senang kerja kan???

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya buat Chik Mimi & family :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.. akak.. sy nak beli kayu 2.. mcm mne yer.. boleh contact sy?? ain 017-2749116

    ReplyDelete
  15. Salam kak.. nk tny ade lg ke.. boleh bgtau harga..

    ReplyDelete

Reply