Sunday, October 25, 2009

Hatiku Berbunga Riang

Jeng,jeng kena pa tajuk tu ek? sukeeee sangat.Terima bingkisan dr jauh guna Royal Mail lagi .terima ni dari last week lagi ,tp ari ni baru sempat nak post kat cini.Terima kasih kepada hamba Allah yg sudi belikan n bersusah payah mengepos benda2 ni ke chik mi.Walaupun kita hanya kenal di alam maya tapi sanggup u.....Terima kasih sekali lagi..Jom kita intai isi kotak tu..
Yes silicon mould yg teramatlah comeinya.kat sini belum pernah ku lihat.Selain dari pinggan mangkuk yg putih ,chik mi jugak pengemar silicon mould.Terjatuh hati masa baru berchenta ngan MYR le..
Chik mi suke guna sm sbbnya senang nak keluarkan kek atau apa2 tak melekat.Boleh aje buat kukus @ bake
Ni pulak pastry brush jugak dr silicon.Yang ni dah lama chik mi terima tapi lupa nak buat tayangan amal.

10 comments:

  1. Congratz on the goods ChikMi! ;)

    ReplyDelete
  2. salam mimi...memang seronok kalau dapat sesuatu yang tak disangkakan...lebih2 lagi dari yang jauh...cantik!

    ReplyDelete
  3. Salam Mimi..yg silikon brush tu akak pernah jumpa..tapi yg silikon mould tu ni baru first time tengok....sukanya...Syukur...cam dapat durian runtuh lak kan!!!Mesti suka sangat2 tu!!

    ReplyDelete
  4. seronok ler tuuuu!!!! kita pun tumpang seronok gakkkkk!!!!hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh sonotnye dapat parcel tewww! :D

    ReplyDelete
  6. bestnyer dapat hadiah. kita tak de sesiapa nak kasi hadiah. hadiah sepit baju pun jadi la. kesian kita. he he he

    ReplyDelete
  7. bestnya...bahagianya dapat hadiah kan...eh siannya gerau hihi

    ReplyDelete
  8. wahhhh, bestnye dapat hadiah. Hidup berbakti amatlah tidak rugi walau secebis

    ReplyDelete
  9. salam kakk mimi, sy pun suka silicon mould....senang kerja hihih. sy pun ada gak beli sikit2 kat sini...

    ReplyDelete

Reply