Friday, July 20, 2012

Selamat menyambut Ramadhan Almubarak

Assalamualaikum,insyaAllah esok umat islam kat akan menyambut kedatangan bulan ramadhan,chik mi ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan buat semua,semoga ramadhan kali ini akan menjadi lebih baik dari sebelumnya.Dikesempatan ini jugak chik mi ingin memohon seribu kemaafan sekiranya ada terkasar bahasa yang menyinggung perasaan semua,sesungguhnya semua yang baik datangnya dari Allah SWT,dah kelemahan itu dari dari chik mi .
Terima kasih pada yang sudi bertanya khabar,kenapa lama menyepi,sebenarnya sekarang ni chik mi teramat sibuk dengan Xtvt anak-anak,juga xtvt chik mi,insyaAllah sedikit demi sedikit chik mi akan uploadkan xtvt tu kat blog ini,untuk kenangan dimasa hadapan.
Tahun ni saja try kurma madinah,selalunya anak-anak hanya mahu kurma mariami,bila ke tempat jualan kurma geram tengok buah-buah kurma yang segar,selalunya chik mi  memborong kurma di meera sahib ataupun yusoff tauyub.Tahun ni DH juga beli giant raisin ,geram sebab tengok buahnya besar-besar.

22 comments:

  1. salam ramadhan dari FnF sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks FnF salam ramadhan dari kami sekeluarga juga

      Delete
  2. selamat berpuasa juga unk chik mimi & family
    mohon maaf juga kalau ada terkasar bahasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita kak selamat menyambut ramadhan al mubarak

      Delete
  3. Salam Ramadhan Chik Mimi...

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan juga buat chik mimi sekeluarga..

    ReplyDelete
  5. salam Ramadhan buat Cik mi..semga diberi kesihatan yang baik agar dapat menjalani ibadah berpuasa dengan sempurna.Insyallah.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Adik ku Mimi cayang!!

    Alahai sedekah lah kurma tu pada akak sikit...hehe...akak belum lagi carik kurma...hahaha...mcm slow pulak thn ini...

    Selamat menyambut ramadan al-mubarak...mudah2an mimi diberi kesihatan yg mantap utk menjlnkan ibadah..moga ibadah thn ini lebih mendpt keberkatan dn ganjaran darinya.Nanti kalau msk sedap2 jgn lupa update blog ya...hopefully akak dpt bw bulan puasa nanti.

    ReplyDelete
  7. Salam Chikmimi sayang .. lama erma tak jenguk dapo akak.. ni.. kak selamat menyambut ramadhan dan menjalani ibadah puasa.. mohon maaf segala kesalahan n kesilapan sepanjang perkenalan kita.. jemput datang umah ambil kad yer kak.. he he he

    ReplyDelete
  8. Mimi,Selamat menyambut Ramadhan dan semoga segala amalan kita diberkati Allah..

    ReplyDelete
  9. chik mi ... rindu awak ;) salam ramadhan juga!

    ReplyDelete
  10. slmt berpuasa kak mimi sekeluarga :-)

    ReplyDelete
  11. Apa Khabar Chik Mimi.
    Salam Ramadhan...selamat berpuasa....

    ReplyDelete
  12. salam cik mimi...benar lama lah kita tak dengar berita. Hehe memang rindu lah. Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  13. Salam Chik Mi,
    Selamat menyambut Ramadhan yg mulia dan selamat berpuasa kepada Chik Mi sekeluarga. kita puasa sama2 leh esok kan (Sabtu)? tapi kami berbuka dululah hehehe..
    esok masak lauk apa? mesti special punya nih. p pasar malam nanti tolong beli pasemboq sebungkuih kat umi noo :D

    ReplyDelete
  14. Selamat menyambut Ramadhan Chik Mi! Maaf juga jika terdapat salah & silap..

    ReplyDelete
  15. Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak dan selamat berpuasa buat Chik Mimi sekeluarga.

    ReplyDelete
  16. selamat berpuasa buat akak sekeluarga..semoga segala amalan kita akan diterimaNya..insyaAllah..amin.:)

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan al mubarak, chikmimi, ampun dan maaf dipinta atas salah dan silap.

    ReplyDelete
  18. Assalam dinda..
    salam ramadan buat dinda & family ya..

    ReplyDelete
  19. salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa gak wat cikmi sekeluarga ye!

    ReplyDelete
  20. Nice blog :) salam ramadhan :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete

Reply