Thursday, March 25, 2010

Ole-Ole

Salam,cuti sekolah baru ni ofcmate chik mi ke Jakarta,so chik mintak cik Leez belikan telekung 'cotton paris' ni.Sebenarnya Cik Leez belikan ke Chik Mi yang lain tapi Chik mi tukar ngan Cik Ros.Ramai jugak yg mengirim,tp bukan dengan ayeq liuq ok dengan ongkos sekali.Memang dah terjatuh chenta dengan cotton paris ni,sebabnya last year Cik Leez ke Bandung dia belikan untuk dirinya,so syukur alhamdulillah apa yg dihajati dah dapat.Thanks Leez nnti nak p lagi coling2 lah ye,hehehe

Kain cotton ni pulak dr my niece Kak Chaq.selalunya chik mi jarang beli kain sendiri selalunya sponsor dari kak chaq @ kak chik,syukur alhamdulillah murah rezeki diaorang ni.Chaq thanks alot bak kate pepatah terima kasih daun keladi kalau boleh nak le lagiiiii.hehehehe lebiu chaq.ni ler untung kalau mak sedara ngan anak sedara sebaya,kamcing gilos kitaorang ni,walaupun time kecik dulu macam anjing ngan kucing asyik bergaduh je.


4 comments:

  1. mimi, cantiknya kain ela tu. best ya ada org sponsor..telekung tu pun cantik. kalu telekung, sya mmg suka yg putih gitu jer...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya, nampak kemas buatannya

    ReplyDelete
  3. putih itu berseri ... telekung dengan bag menang lain dari yg lain

    ReplyDelete
  4. salam mimi..
    memang cantik telekong tu..kakpun ada beli masa ke bandung dulu..tapi sayang nak pakai..
    yg bunga2 ceria tu kain ape..corak english..

    ReplyDelete

Reply