Tuesday, June 16, 2009

Burger


Bekalan along ngan angah ari,ari ni Chik mi baru mula bekerja setelah bercuti dari ari khamis ari tu,so bila dah start skool ni maka bermulalah tugas mak cik kantin ni,Tadi lepas balik dari skool angah kol katanya 3 orang kawannya order burger ni untuk esok,muahhhhaaaa ngah Chik mi cakap ke angah bagitau ler ngan kawan2 ibu angah x juai,angah kata dah cakap tp depa nak order jugak,isk2 pening pale camne ni,tp Chik mi kalau buat pun tak chargenya kat budak2 tu sian rezeki budak2kan.
Ni pun dapat idea masa singgah kat umah ijan ari tu macam biasela nak mengendeng pun kesian so Chik mi buat sendiri dah le

2 comments:

  1. Wah akak..siap ade tempahan lagi.. hebat tue :)

    ReplyDelete

Reply