Thursday, June 25, 2009

Layannnnnnn

ari ni x de citer pasai food sbb Chik mi x sempat nak klik sini sana,cuma jom kita layan budak ni yg sukeee sangat nak melawa pastu suruh ibu klik gambaq dia.Ari ni nak mandi awai pulak dah la ibunya kelam kabut lepas chik mi iron tudung dia pun bentang la tudung tu cakap adik nak pakai tudung ni,chik mi cakap pakai la tudung yg selalu pakai dia jwp x mau x mo nak tudung ni jugak sbb ibu dah x mau pakai tudung ni... alahai la anak




tgk la betapa nottynya die

Entah apa yg dia buat tu.

5 comments:

  1. mimi,

    dah antar message kat shoutbox tu tak keluar...geram betui.

    ni haa..ari nie tak dak mkn tak pa...cita pasal tudung lagi baik..dapat pahala no...bulan rejab.
    comei ler adik kat atas tu...auntie nur tak ada anak lelaki sebaya hang tak dak boleh wat menantu...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Ewah ewah...pandai adik kicik comey kite nie nak pakai tudung... nanti boleh beli tudung wat raya ek..hehe

    ReplyDelete
  3. chik mi..
    budak2 zaman sekarang kot..kecik2 dah pandai melawa..nak2 nengok maknye pakai cantik2 nak tiru la jgk kan..;)

    ReplyDelete
  4. comei macam mak dia juga....hehehe

    ReplyDelete
  5. Nur >hihihi auntie nak buat menantu ye lawak ler auntie cheq kocik lagi

    Ijan> kalau pasai melawa serah kat die ijan

    eiyda> a ah kan budak2 skrg kot dedolu kita pakai aje apa yg mak bagikan

    >maria tq mak dia comei ka ? hahahaha

    ReplyDelete

Reply